9. november 2012

Barn og interiør


Så meg litt rundt i stua og tenkte; det blir rotete når man har barn...men det er neimen ikke mange som viser det på bloggene sine...

MEN, let´s be honest! Vi med barn går ikke rundt og har det strøkent til enhver tid, slik er det bare - og det kalles livet!

Jeg fortår GODT at det ikke dukker opp så mange "rote-bilder"på blogger rundt om kring, nettopp fordi dette ikke er så veldig inspirerende og interiøraktig.
Vi skal jo tross alt inspirere hverandre her i bloggverden.
Lager likevel et lite innlegg her med bilder av rote-huset mitt!
Kanskje vi kan starte en liten bevegelse av hverdags interiør - slik det rett og slett ser ut til tider når man har barn, og også selv når man ikke har barn. Blir jo rot da også, vi rotemennesker! ;)

Her er mitt bidrag:

Som det kan være greit å huske på av og til; rot betyr bare at det er liv og aktivitet i huset. Og godt er det.
Men klart at det må ikke gå over stokk og stein, å ha det ryddig er befriende i kropp og sjel (men skal si det var litt gøy å ta bilder av rotet også... *smil*)


Send meg bilder av rotehuset ditt, så legger jeg dem ut her på bloggen!
Det blir gøy :)

Ha en fin dag og lek masse med barnet ditt!


2 kommentarer:

 1. Så sant så sant :) igår skrev jeg et innlegg ( postes imorgen tidlig) der jeg skriver om frykten for at mannen skal begynne å blogge om hvordan vi EGENTLIG har det hjemme ;) hehe... Tror jeg holder meg til å skrive om rotet mitt..uten å vise bilder ;) du er töff som viser, håper noen tar utfordringen din! Rart det der: jeg blir deprimert av å se mitt eget rot, men glad av å se at andre roter :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så flott å være til inspirasjon! Det er ofte slik at vi liker å se at andre også er litt slik som vi er selv. Synes du skal slenge deg på utfordringen min, det er befriende :)

   Klem RE

   Slett